Brolægning og anlægsarbejde

Brolægning og anlægsarbejde i Silkeborg, Herning og omegn

Hos T. Thorup Nielsen udfører vi en lang række kvalitetsbevidste løsninger inden for brolægning, anlægsarbejde og belægningsarbejde. Vi arbejder med alt fra græs og grus til betonsten og asfalt og tilbyder blandt andet flisebelægning af terrasser og indkørsler. Vi udfører anlægs- og belægningsarbejde for private, erhverv i Silkeborg, Herning, Horsens og omegn.

 

Søger du professionelt hjælp til nyanlægning eller omlægning? Vores anlægsarbejde sørger altid for en perfekt og langtidsholdbar belægning på det rigtige underlag.

 

Inden for anlægsarbejde tilbyder vi blandt andet:
 

- Brolægning og flisebelægning

- Anlægsarbejde samt vedligeholdelse af grønne arealer

- Jordarbejde

- Nyanlægning af have

- Belægningsarbejde for private og erhverv

- Træfældning

 

Brolægning af kompetent entreprenørfirma

Vores alsidige medarbejdere udfører alt fra små specielle brolægnings løsninger, fx. flise- og kantstensopgaver, til store ​belægningsopgaver og anlæggelse af store som små grønne områder.

 

Vi hjælper med at gøre flisebelægningen mere overskuelig, vi har nemlig mange års erfaring med anlæg og belægningsarbejde, og kan derfor rådgive dig gennem hele forløbet. Vi udfører altid brolægning og fliselægning der passer til netop dine ønsker og behov, så du får lige præcis den indkørsel eller terrasse du har drømt om.

 

Trænger haven til et løft, klarer vi også sagtens denne opgave. Vi udfører anlægsarbejde, træfældning, samt pleje og vedligeholdelse af grønne områder.

 

Uanset om det er anlægning eller brolægning af private haver eller offentlig parker i Silkeborg, Herning eller Horsens. så står vi altid til rådighed.

Få et uforpligtende tilbud på brolægning og anlægsarbejde

Vi kan give en god pris, for vi har de rigtige maskiner og udstyr.

 

Kunne du tænke dig at få et godt tilbud på brolægning, anlægsarbejde eller andet. Hos T. Thorup Nielsen står vi altid klar til at rådgive dig omkring hvad der kan lade sig gøre, og hvilke priser du kan få.

 

Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov når vi udfører brolægning eller anlægsarbejde. Har du spørgsmål vedrørende brolægning, anlægsarbejde eller flisebelægning, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 24 45 83 17, eller på e-mail info@thorupnielsen.dk.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen på kontakt siden
Eller giv os et kald

Vi er din entreprenør
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 24 45 83 17, eller på e-mail: info@thorupnielsen.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere til vores arbejde. Vi tilbyder altid vore kunder den optimale løsning i forbindelse med alt entreprenørarbejde.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til både privat, erhverv samt det offentlige.​

Entreprenørfirmaet T. Thorup Nielsen ApS - Ruskærvej 3, 7441 Bording
Telefon: 24 45 83 17
info@thorupnielsen.dk
CVR: 36958464
Cookies