Miljøsanering

Miljøsanering​ af professionelle i Herning og Silkeborg

Gammelt byggeri kan være så nedslidt, at indeklimaet er dårligt. Det kan for eksempel skyldes skimmelsvamp, fugt og mange andre sundhedsskadende stoffer, som kan føre til et dårligt indemiljø.

T Thorup Nielsen udfører miljøsanering af gamle huse, bydele eller lignende der indeholder miljøskadelige stoffer som PCB, Bly og Asbest.

Vi tilbyder miljøsanering ved nedbrydning af det gamle og opbygning af nyt i Herning og Silkeborg, samt resten af Jylland.  På den måde kommer man ved en miljøsanering af med de sundheds- og miljøskadelige stoffer, mens man får en ny og energivenlig bygning eller bygningsdel rejst. ​

Kontakt os

Asbestsanering              

Asbest er et utrolig sundhedsskadeligt byggemateriale der så hyppig anvendelse tilbage i 60’erne. Asbest blev primært anvendt i loft og tag, men findes også i beton, fliser og vinyl. Har du mistanke om asbest i hus eller bygning, bør du kontakte et professionel saneringsfirma omgående.

 

T Thorup Nielsen udfører nedtagning og bortskaffelse af asbest på en miljørigtig måde. Vi sørger for en komplet miljøsanering af hele bygningen, fra indkapslingsopgaver til reparation af de udsatte områder.

Skimmelsanering

Skimmelsvamp opstår som regel de steder med hvor fugten får lov til at sidde uden at blive fjernet. Det er typisk i kælderen, på badeværelset eller rum med dårlig udluftning. Hvis skimmelsvamp får lov til at sidde kan det skabe et sundhedsskadeligt indeklima. Derfor er det vigtigt at man henvender sig til professionelle hvis man finder tegn på skimmelsvamp i hus eller lejlighed.

PCB-Sanering

PCB er et kemisk fremstillet stof, der blev anvendt til opførelsen af mange huse og bygninger i både 60’erne og 70’erne. Man fandt efterfølgende ud af, at PCB udløser sundheds- og miljøskadelige gifte, hvilket gjorde at alt brug af PCB i byggebranchen blev forbudt.

Der findes desværre stadig mange huse i dag der indeholder PCB, derfor tilbyder vi hos T Thorup Nielsen PCB-sanering. Når vi udfører miljøsanering af PCB, anvender vi specialudstyr der sikre at de skadelige gifte fra PCB-materialet ikke spreder sig til omgivelserne under fjernelsen.

Blysanering

Tidligere brugte man ofte bly som konserverings- og bindingsmiddel i plast og maling. Der kan derfor opstå en sikkerhedsrisiko, i ved nedrivning og renovering af bygninger med blyholdige materialer.

Vi sørger for at fjerne alt bly fra hus, lejlighed eller bygning, og på samme tid deponere affaldet på en miljørigtig måde

Miljøsanering og nedrivning af huse i Herning og Silkeborg

Fælles for alle vores opgaver er, at vi sætter en ære i at udføre vores arbejde godt og omhyggeligt, men til tiden. Så står du derfor med et gammelt hus i Herning eller Silkeborg, der ville have bedre af at blive revet ned og erstattet, fremfor at blive repareret på, skal du være velkommen til at kontakte os med henblik på en miljøsanering.

Vi udfører dog også meget andet arbejde end miljøsaneringer, heriblandt jord- og gravearbejde, nedbrydning, betonknusning og meget mere.

Alt vores arbejde foregår i tæt dialog med kunden, så vi er sikre på, at vi finder frem til den helt rigtige løsning for hver enkelte kunde.

Få et godt tilbud på miljøsanering

Står du og overvejer en miljøsanering eller en anden af vores ydelser, kan du altid kontakte os på vores tlf. 24 45 83 17, eller på e-mail: info@thorupnielsen.dk.​ Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvor du beskriver opgaven du har brug for hjælp med. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen på kontakt siden
Eller giv os et kald

Vi er din entreprenør
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 24 45 83 17, eller på e-mail: info@thorupnielsen.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere til vores arbejde. Vi tilbyder altid vore kunder den optimale løsning i forbindelse med alt entreprenørarbejde.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til både privat, erhverv samt det offentlige.​

Entreprenørfirmaet T. Thorup Nielsen ApS - Ruskærvej 3, 7441 Bording
Telefon: 24 45 83 17
info@thorupnielsen.dk
CVR: 36958464
Cookies