Nedbrydning

Nedbrydning og Nedrivning i Silkeborg og resten af Danmark

Nedbrydning for private og erhverv i Silkeborg, Herning og Horsens

Thorup Nielsen har udført nedbrydning i 50 år. Nedrivningerne har været både store og små og vi udfører opgaver for både det offentlige og for private i Herning og Silkeborg, samt resten af Danmark.

​Med vores store erfaring laver vi alle typer nedbrydningsopgaver og vi råder over en maskinpark med specialværktøj, ​så næsten alle opgaver kan løses.

Den omfattende maskinpark gør os samtidig i stand til at tilpasse os alle arbejdsforhold. Vi spænder bredt og løser alle slags opgaver – store som små. ​

Vi udfører alle opgaver efter gældene regler og så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Nedbrydning og oprydning i hele Jylland

​Hvis du har brug for effektiv nedbrydning udført af professionelle, er du kommet til det helt rette sted. Vores store erfaring gør, at vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt, og det afspejler sig i fordelagtige priser på veludført arbejde. Samtidig får du en oprydning, der gør, at alt affald bliver sorteret på rette måde og sendt til de respektive steder til genanvendelse.

Det betyder, at du får penge tilbage for eksempelvis kobber og lignende. At det også er godt for miljøet, er jo blot en ekstra ting at glæde sig over. Når du samarbejder med os, får du en god behandling og veludført arbejde til lave priser.​

Ring og få et godt tilbud på nedbrydning

​I​gennem en god kommunikation sikrer vi, at du kender alle dine muligheder og med den mest moderne teknologi til rådighed, er du sikret det optimale resultat med os som samarbejdspartner. Vel og mærke til en pris der kan betale sig. Kontakt os på tlf: 24 45 83 17, eller på e-mail: info@thorupnielsen.dk.

Med mange kunder fra blandt andet Herning, Horsens og Silkeborg, oplever vi henvendelser fra hele Jylland, båret frem af vores gode navn og rygte. Vi ser frem til at være din samarbejdspartner og gøre et stykke godt arbejde for dig!

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen på kontakt siden
Eller giv os et kald

Vi er din entreprenør
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 24 45 83 17, eller på e-mail: info@thorupnielsen.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere til vores arbejde. Vi tilbyder altid vore kunder den optimale løsning i forbindelse med alt entreprenørarbejde.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til både privat, erhverv samt det offentlige.​

Entreprenørfirmaet T. Thorup Nielsen ApS - Ruskærvej 3, 7441 Bording
Telefon: 24 45 83 17
info@thorupnielsen.dk
CVR: 36958464
Cookies