Betonknusning

knusning af beton i sikeborg, herning og resten af danmark

Betonknusning udført med fokus på sikkerhed

​Hos Thorup Nielsen tilbyder vi betonknusning i forbindelse med nedrivning og nedbrydning i Herning, Silkeborg og resten af Danmark. Vi har mere end 50 års erfaring bag os som entreprenør, hvor vi har hjulpet mange virksomheder ved byggeprojekter med betonknusning, som bliver udført med fokus på sikkerhed.

​Når vi udfører betonknusning, sørger vi først for, at alt farligt byggemateriel er sorteret fra. Det kan være asbest og bly eksempelvis. Disse skal deponeres forsvarligt efter gældende lovgivning. Når alle brokker og tegl er klar til at blive knust, anvender vi vores knusningsanlæg, som klarer opgaven nemt og sikkert.

​Effektiv og forsvarlig betonknusning

​Der er mange hensyn at tage i forbindelse med betonknusning. Det er ikke bare at vælte en bygning og så begynde at pulverisere det hele. Det skal gøres efter lovens bestemmelser, hvorfor det forudsætter viden og erfaring med, hvordan man bærer sig ad. Bestiller du os til betonknusning, sørger vi for, at det bliver udført korrekt og efter bogen. Du skal ikke tænke på noget som helst selv.

​Har du et stort eller lille byggeprojekt eller opgave, hvor der er behov for en kompetent specialist til effektiv betonknusning, er vi klar til at hjælpe dig. Vi er alle kvalitetsbevidste folk, der sætter en ære i at gøre vores arbejde ordentligt.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Er du interesseret i at få et godt tilbud på en opgave eller et større projekt, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Vi kan træde til, når du har brug for os, så kontakt os endelig.

​Ring på telefon 24 45 83 17 eller skriv til info@thorupnielsen.dk, så skal vi nok finde en god løsning og pris til dig.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen på kontakt siden
Eller giv os et kald

Vi er din entreprenør
Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf: 24 45 83 17, eller på e-mail: info@thorupnielsen.dk, hvis du har spørgsmål eller vil høre nærmere til vores arbejde. Vi tilbyder altid vore kunder den optimale løsning i forbindelse med alt entreprenørarbejde.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud til både privat, erhverv samt det offentlige.​

Entreprenørfirmaet T. Thorup Nielsen ApS - Ruskærvej 3, 7441 Bording
Telefon: 24 45 83 17
info@thorupnielsen.dk
CVR: 36958464
Cookies